NLJUG Innovation Award

De NLJUG reikt dit jaar voor de eerste keer tijdens de 15e editie van de J-Fall de NLJUG Innovation Award. Deze wordt toegekend aan het meest innovatieve project dat bij onze business partners heeft plaatsgevonden.

Alle businesspartners mogen projecten indienen. De jury beoordeelt elke voordracht. De vijf beste projecten zullen worden genomineerd. Een combinatie van stemmen vanuit de NLJUG leden en het oordeel van de jury bepaalt de uiteindelijke winnaar van de NLJUG Innovation Award.

Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn. Deze projecten hoeven niet per se een eigen project van de NLJUG businesspartner te zijn, echter betrokkenheid van de businesspartner die voordraagt is wel een vereiste.

De jury beoordeelt elke voordracht. De vijf best beoordeelde projecten worden genomineerd. Hierna wordt de winnaar bepaalt door een combinatie van stemmen vanuit de leden en het oordeel van de jury. Binnenkort wordt bekend gemaakt wie in de jury deelnemen.

Let op: De NLJUG biedt de winnaar een timeslot aan binnen het programma van J-Fall (mits deze past binnen de programmering en voldoet aan de kwaliteitscriteria).

Inschrijving

Vanaf nu tot en met zaterdag 15 september 2018 kan een project worden voorgedragen.

Schrijf je hier in of scroll naar beneden en vul daar het formulier in.

Waarom deze Award?

Met de NLJUG Award laten we zien dat we trots zijn op de prestaties van onze businesspartners. Want Java developers maken het verschil in innovatieve tech ontwikkelingen.

Met de NLJUG Innovation Award heeft de NLJUG als doel (Java) innovatie te bevorderen en te promoten. Door deel te nemen aan deze Award krijgt u of uw organisatie aandacht voor uw prestatie, uw visie en/of verdienste.

Nomineer uw project

De NLJUG nodigt u als businesspartner uit om uw project te nomineren, welke op het gebied van Java onderscheidend en innovatief  genoemd mag worden.

De top 5 genomineerde projecten wordt door de jury gekozen. Na 15 september zullen de genomineerden online kenbaar worden gemaakt en bepaalt een combinatie van stemmen uit de community en een oordeel vanuit de jury wie de winnaar is.

De jury wordt binnenkort kenbaar gemaakt

 

Fill out my online form.