NLJUG Innovation Award

De NLJUG reikt dit jaar voor de tweede keer tijdens J-Fall de NLJUG Innovation Award uit. Deze wordt toegekend aan het meest innovatieve project dat heeft plaatsgevonden.

De onafhankelijke jury van Java experts beoordeelt elke voordracht. Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn.

Let op: De NLJUG biedt de winnaar een timeslot aan binnen het programma van J-Fall (mits deze past binnen de programmering en voldoet aan de kwaliteitscriteria).

Inschrijving

Vanaf nu tot en met zaterdag 15 september 2019 kan een project worden voorgedragen.

Schrijf je hier in of scroll naar beneden en vul daar het formulier in.

Waarom deze Award?

Met de NLJUG Award laten we zien dat we trots zijn op de prestaties van onze businesspartners. Want Java developers maken het verschil in innovatieve tech ontwikkelingen.

Met de NLJUG Innovation Award heeft de NLJUG als doel (Java) innovatie te bevorderen en te promoten. Door deel te nemen aan deze Award krijgt u of uw organisatie aandacht voor uw prestatie, uw visie en/of verdienste.

Nomineer uw project

De NLJUG nodigt u als businesspartner uit om uw project te nomineren, welke op het gebied van Java onderscheidend en innovatief  genoemd mag worden.

De jury wordt binnenkort kenbaar gemaakt

 

Fill out my online form.