Masters of Java 2019

Masters of Java, welke zichzelf respecterende Nederlandse Javaan kent het officieuze NK programmeren niet? Al enkele jaren strijden de beste Java programmeurs van Nederland om deze prestigieuze titel. Ook dit jaar zal er naast een individuele competitie ook een bedrijvencompetitie zijn, om nog meer dynamiek te geven.
Daarnaast zal de Masters of Java weer onderdeel zijn van de eerste dag van J-Fall.

Wanneer: woensdag 30 oktober (start na de lunch t/m 18:00)

Waar: Pathé Ede

Kosten: Gratis

Organisatie: NLJUG

Hoofdsponsor: First8

Over de competitie: De Masters of Java is een roemruchte “funprogging contest” (gebaseerd op Java SE), die toegankelijk is voor iedere Java ontwikkelaar. In deze wedstrijd wordt niet de API-kennis, maar de echte programmeervaardigheid getest. In voorgaande edities heeft Masters of Java al heel wat verhitte strijd opgeleverd. We hopen ook dit jaar weer veel vuurwerk te zien. In de verschillende rondes die de wedstrijd telt, wordt iedere keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld, die vervolgens binnen een half uur opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt.

Teams bestaan maximaal uit 2 ontwikkelaars en het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich “Master of Java 2019” noemen. Er zal naast eeuwige roem natuurlijk gestreden worden voor mooie en spectaculaire prijzen!

Schrijf je hier in!

 

Wil je meer weten? Stuur een mail naar Roy Wasse (roy.wasse@nljug.org).