Profit4Cloud Tech Update 2017

Profit4Cloud Tech Update 2017 – Streetfood and drinks

In deze editie van de Profit4Cloud Tech Update neemt Dick Eimers ons mee in Many ways to run Java on Google's Cloud Platform.

We nodigen jou daarom graag uit om bij ons kantoor in Amsterdam langs te komen. Omdat we het erg leuk vinden dat je komt zorgen wij voor eten, drinken en een leuk gesprek. Dit wil je niet missen, meld je daarom snel aan er is beperkt plaats!

 woe, 28-juni-2017, 18u    Profit4Cloud Entrada 100, Amsterdam

Many ways to run Java on Google's Cloud Platform

Google heeft zich uitdrukkelijk gemengd in de 'public Cloud war', waar ze samen met Amazon en Microsoft strijden om onze gunst. Naast dat deze concurrentie de prijs scherp houdt, drijft concurrentie vooral innovatie. Deze Cloud platformen hebben dan ook steeds meer functies en mogelijkheden gekregen.

Tijdens de presentatie kijken we –na een korte introductie van het Google Cloud Platform– naar een aantal verschillende manieren om een Java applicatie op dit Cloud platform te deployen en te scalen.

Bio

Dick Eimers heeft sinds hij in 2005 afstudeerde ruim 10 jaar ervaring opgedaan met het ontwerpen en realiseren van IT-oplossingen. De laatste jaren voornamelijk als consultant/architect, maar hij blijft altijd een 'engineer at heart'. Hij werkt voor Profit4Cloud, een bedrijf dat organisaties vooruit helpt door de inzet van hun Cloud-expertise.

Leave a Reply