Ordina Java: Trends & Toekomst

Java Professional (in wording)? Blok dan nu donderdagavond 11 december in jouw agenda! Verzeker jezelf van deelname aan nóg een mooi “december feestje” en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vak.

In samenwerking met Tweakers organiseert Ordina een relaxte avond op een inspirerende locatie: het Tweakers kantoor in Amsterdam. Een unieke gelegenheid om op een ongedwongen manier (nader) kennis te maken met vakgenoten, Ordina’s J-Tech (onze Java-unit) én Tweakers.

Naast een rondleiding, diner en borrel duiken we uiteraard ook de inhoud in. Collega’s van J-Tech delen in een vlotte sessie hun kennis en ervaring. Tweakers presenteert vervolgens dé trends voor 2015 en laat je met trots de testruimte, studio en gameroom achter de website zien.

Het diner is tussen 17.30 en 18.30 en de borrel duurt tot een uur of 21.00. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven. Je kunt bij je inschrijving in het opmerkingen-veld eventuele dieetwensen doorgeven.

Leave a Reply