Oracle Security Summit – Oracle

Door nieuwe technologische ontwikkelingen ontstaan kansen. Artifcial Intelligence, Internet of Things en de Cloud leiden tot digitale innovatie. Voorwaarde daarbij is natuurlijk wel dat de veiligheid rondom het gebruik van technologie goed geregeld is. Schaduw-IT, cyberaanvallen en datalekken kunnen leiden tot grote problemen zoals het verlies van data, niet werkende systemen en applicaties en als gevolg daarvan het risico op (financiële) schade en verlies van reputatie. Daarnaast gaat veiligheid ook samen met voldoen aan wet- en regelgeving.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor Oracle’s Security Summit, op dinsdag 21 maart op ons kantoor in Utrecht. In een gevarieerd programma laten wij al deze onderwerpen de revue passeren. De sprekers die wij voor deze dag hebben gevraagd zijn allen expert op hun vakgebied en zullen u zeker helpen bij het bepalen van uw “next steps” als het gaat om Security. Zo zal onder meer Graham Palmer vertellen over zijn ervaringen als CISO binnen Oracle EMEA/JAPAC.

In AVG of GDPR heeft u zich natuurlijk al lang verdiept, maar wat betekent dit voor uw organisatie? Yvette van Gemerden, Partner Partner Privacy, PWC Legal praat u bij. Cybersecurity: wat zijn de uitdagingen? Het werkelijke verhaal krijgt u via een live hacking demo door Deloitte. Tot slot deelt ING hun kijk op Security met u.

Nieuwsgierig? Schrijft u nu in en zorg dat u klaar bent voor de volgende stap in Security!

Leave a Reply