MeetingPoint met Jim Manico en Bert Jan Schrijver – JPoint

Op maandagavond 2 maart a.s. organiseert JPoint weer een MeetingPoint. Deze keer hebben we Jim Manico weten te strikken met zijn talk over Top Ten Web Defenses. Ook zal onze eigen Bert Jan vertellen over Continuous Delivery en DevOps bij een van onze grootste klanten.

Over Jim
Jim is de oprichter van Manicode Security waar hij developers traint in secure coding en security engineering. Hij heeft 18 jaar ervaring in het bouwen van software als developer en architect. Jim is JavaOne rockstar speaker en spreekt geregeld over secure software practices. Hij is ook een van de drijvende krachten achter OWASP (Open Web Application Security Project) en is de auteur van het boek "Iron-Clad Java: Building Secure Web Applications".

Inschrijven en het programma
Heb je zin om erbij te zijn, check dan hier het programma, meld je vervolgens aan en wie weet heet Jim je op 2 maart persoonlijk welkom!

Voor de echte liefhebbers
Tevens geven wij, onder degenen die zich hebben ingeschreven, 4 dagkaarten weg, waarmee je samen met het JPoint team de hele dag een aantal onderwerpen op gebied van web application security tot op het bot zult uitwerken. De gelukkigen hiervan krijgen voor 15 februari a.s. bericht. Hoor je niks dan zit je er deze keer helaas niet bij. 

Leave a Reply