JavaOne 2014 Review – First8

First8 organiseert samen met AMIS voor het negende achtereenvolgende jaar de JavaOne Review & Oracle OpenWorld bijeenkomst, waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van deze conferenties, die van 28 september tot en met 4 oktober in San Francisco plaatsvinden.

De JavaOne Review wordt verzorgd door de First8-medewerkers die dit jaar de conferentie bezoeken. De belangrijkste nieuwtjes en meest opvallende trends, thema’s, nieuwtjes en weetjes passeren de revue. Maar ook de verhalen achter de schermen en de toekomstverwachtingen op verschillende technologie-terreinen.

Voor de Oracle-specialisten bieden we parallel aan de JavaOne Review een Oracle OpenWorld Review  met een overview van Oracle OpenWorld Review. In deze presentatie zoomt AMIS, onze Conclusion partner, in op de belangrijkste informatie van deze conferentie.

Om 16.30 uur openen we de deuren en om 17.00 uur starten we met het inhoudelijke programma. Rond 18.00 uur zorgen we voor een diner en we sluiten het inhoudelijke gedeelte af rond 21.00 uur. Deelname aan de Review sessies is geheel kosteloos.

Reserveer nu alvast een stoel via het registratieformulier via onderstaande button. We hebben ruimte voor maximaal 80 deelnemers.

Leave a Reply