Java Open Knowledge Network: Workshop Xamarin – CGI

Een iOS ontwikkelaar, een Windows Phone ontwikkelaar, en een Android ontwikkelaar vinden om een app te gaan bouwen? Dat is een hele uitdaging! Met Xamarin is er nog maar één ontwikkelaar nodig.

Het bedrijf Xamarin is alleenheerser in haar expertise. Haar productportfolio biedt een hoop tools waarmee je je business logic kan delen over alle drie de mobiele platformen. Tegenwoordig denken mensen aan HTML5, hybrid, applicaties, maar die bieden vaak een teleurstellende gebruikerservaring. De UI van de platformen zullen er min of meer hetzelfde uit zien op alle platformen.

Hiermee is Xamarin uniek. Het Xamarin Platform compileert de in C# geschreven code direct naar native UI en business logic. Op deze manier krijgt de eindgebruiker precies de ervaring die hij met een native geschreven app ook zou krijgen.

Tijdens de Xamarin workshop op 10 september 2015 op het hoofdkantoor van CGI in Rotterdam zal er worden uitgelegd wat Xamarin nog meer te bieden heeft. Ook een live demo en een workshopelement kunnen aan de orde komen. Deze workshop is daarom voor iedereen interessant.

Voor het workshopelement is uit ervaring gebleken dat men een basiskennis programmeren nodig heeft met .NET 4.0. Ook kennis van mobile development zal de fun factor versterken.

De workshop start om 18:00 uur en wij zorgen voor een broodje en een drankje.

Leave a Reply