Innoveer jij mee-sessie Typesafe Conductr – Ordina

A reactive application manager for deploying and managing distributed applications

Heb jij net zo’n passie voor programmeren als wij? Op woensdagavond 29 april aanstaande organiseert Ordina een Innoveer Jij Mee-sessie gericht op het Typesafe reactive application platform. Het belooft een inspirerende avond te worden, waarbij je de nieuwste toevoeging aan het Typesafe-platform leert kennen. Je leert hoe je met een deployment manager, die gericht is op gedistribueerde applicaties, deze makkelijk kunt deployen en beheren.

Onze Java unit, Ordina J-Tech, gaat zich richten op reactive applicaties en zet hier zelfs een specifieke subunit voor op, die zich gaat bezig houden met Scala, een essentieel onderdeel van het reactive Typesafe platform.

Spreker
Lutz Huehnken, Solutions Archtitect bij Typesafe Inc, neemt je tijdens deze sessie mee in de wereld van Typesafe en de unieke combinatie van features die Typesafe ConductR biedt. Hij zal een live demo geven, zodat je dit zelf kunt ervaren. De presentatie zal gehouden worden in het Engels.

Inschrijven
Wil je de ontwikkelingen op het gebied van het Typesafe reactive platform op de voet volgen? Schrijf je dan zo spoedig mogelijk in voor deze kennissessie via de inschrijfbutton bovenaan deze pagina, want het aantal plaatsen is beperkt. We kijken er naar uit je te ontmoeten op 29 april op ons hoofdkantoor aan de Ringwade 1 in Nieuwegein.

Leave a Reply