Innoveer jij mee-sessie met Jessica Kerr – Ordina

Goed nieuws! Jessica Kerr, een absolute topspreker uit de VS op het gebied van Software Engineering en Testing, komt op maandagavond 6 juli een inspirerende Talk houden bij Ordina. En jij bent uitgenodigd! Jessica (‘Jessitron’) is een zeer levendige en fascinerende spreker met een enorme bezieling voor haar werk. Zij inspireert en enthousiasmeert haar publiek met nieuwe mogelijkheden van  programmeren en testen in de wereld van Microservices en asynchrone communicatie.

Functioneel programmeren is de rising star in software engineering en dat is niet voor niets. Denk aan hoe functionele programmeerprincipes toegepast kunnen worden in objectgeoriënteerde talen, zoals Java. Property-based testing is een nieuwe manier voor het maken van testen die zich meer richt op de requirements dan 'testing-by-example' zoals dat het afgelopen decennium is gedaan.

Ben jij een software engineer of een (technisch georiënteerde) tester? Schrijf je dan snel in via de inschrijfbutton. We zien je graag op 6 juli bij Ordina!

Leave a Reply