Innoveer jij mee-sessie Continuous Delivery – Ordina

Steeds meer organisaties houden zich bezig met het invoeren van Continuous Delivery. Ook in Nederland doen steeds meer bedrijven ervaring op met het dagelijks geautomatiseerd opleveren van software releases naar productie. Het ene bedrijf is succesvoller met Continuous Delivery dan het andere. Maar hoe komen de succesvolle organisaties tot resultaat? Waar worstelen ze mee? Welke hindernissen worden er genomen om concrete stappen te kunnen maken? Welke lessen kan je leren om zelf ook succesvol te zijn met Continuous Delivery?

Ordina zet drie Nederlandse organisaties op een rij die Continuous Delivery al tot en met productie hebben doorgevoerd of daar naar toe groeien. Wil jij meer weten over de ervaringen die Bol.com, de Kamer van Koophandel en de ING hiermee hebben opgedaan? Schrijf je dan snel in!

Inschrijven

Schrijf je in voor onze Innoveer Jij Mee-sessie op dinsdagavond 22 september bij Ordina in Nieuwegein via de inschrijfbutton op deze pagina. We kijken er naar uit je te ontmoeten op ons hoofdkantoor aan de Ringwade 1 in Nieuwegein.

Leave a Reply