Hippo GetTogether 2014 – Hippo

Vrijdag 16 mei a.s. is het weer tijd voor de Hippo GetTogether, Hippo's jaarlijkse developer-event. De Hippo GetTogether wordt georganiseerd om kennis te maken en delen met mede-developers. Zoals altijd, staan onze deuren – in dit geval die van Club Trouw – ook open voor developers die niet met Hippo CMS werken.

De presentaties op de GetTogether staan in het teken van door Hippo gebruikte technologiën en worden door zowel door Hippo, partners als externe experts ingevuld. De sprekers (en de titel van hun presentaties) zijn vermeld op de GetTogether-site:http://hgt14.onehippo.org/#/speakers. Een aantal van de sprekers blikt al vooruit naar de GetTogehter in de Speaker spotlights op de Hippo blog:http://www.onehippo.com/en/resources/blogs. De GetTogether wordt – eveneens traditioneel – afgesloten met een informele borrel waar ruim de gelegenheid is om kennis te maken met collega's uit de Java-wereld.

Alle informatie is te vinden op http://hgt14.onehippo.org, waar ook direct geregistreerd kan worden. Kijk voor een impressie van de GetTogether van 2013 ophttps://vimeo.com/69529561 .

Leave a Reply