Geertjan Wielenga “Everything a Java EE developer should know about the JavaScript Landscape” – Blue4IT

Terwijl de Java taal en het Java EE platform heel duidelijk gedefinieerd en gespecificeerd zijn, is dat niet het geval voor de JavaScript wereld. Het lijkt wel alsof er in de JavaScript wereld iedere dag een nieuwe framework bijkomt. Niets is vastgelegd en net als je bekend bent met een nieuw framework komt er een ander bij. 

 

JavaOne Rockstar Geertjan Wielenga heeft jaren ervaring in het Java ecosysteem en heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan met de nieuwe JavaScript frameworks, technologieën en tools. Hij is bezig om daar een boek over te schrijven met de bedoeling om Java EE ontwikkelaars te helpen in het integreren en gebruiken van onderdelen van het JavaScript platform.

 

Op dinsdag 16 juni vertelt Geertjan bij Blue4IT tijdens een interactieve sessie hoe en wanneer en onder welke omstandigheden het handig kan zijn om de JavaScript wereld te combineren in Java EE applicaties. Je zal een overzicht krijgen van het JavaScript landschap en inzichten krijgen over hoe die het beste te gebruiken binnen de context van de Java taal en het Java EE platform?

Leave a Reply