Devoxx4Kids – JPoint

Kinderen en Techniek!
 
In samenwerking met Tweehek Jeugdvakanties organiseert JPoint op zondag 11 mei a.s. weer een Devoxx4Kids. Een dag waarop kinderen plezier kunnen maken door hun geheel eigen game te hacken met Scratch. Met Arduino's wordt programmeren gecombineerd met elektrotechniek en worden er door de kinderen zelf robots gebouwd! Kortom, een te gekke en niet te missen dag in het teken van kinderen en techniek.

De kinderen (9 t/m 14 jaar) leren in groepjes van 2 en in sessies van 2 uur spelenderwijs via de laptop een een eigen game te ontwikkelen of bouwen en programmeren ze een eigen muziek-instrument met licht en beweging. Het uiteindelijke doel is om de kinderen net zo enthousiast te maken over techniek als wij dat zijn. Dit alles gebeurt onder begeleiding van medewerkers van JPoint.

Kosten
JPoint en Tweehek Jeugdvakanties nemen alle kosten van deze dag voor hun rekening.

Inschrijven
Inschrijven kan hier (let op het is moederdag).

Er zijn maximaal 16 plaatsen beschikbaar, dit zullen de eerste 16 inschrijvingen zijn. Ouders kunnen meekomen, maar kunnen niet bij de sessies zelf aanwezig zijn. Er is een aparte ruimte voor de ouders met koffie en voldoende zitplaatsen.

Vragen
Voor vragen kan je contact opnemen met Edwin Damen van JPoint via devoxx4kids@jpoint.nl
of 06-10986464.

Groeten,
Team JPoint en Tweehek Jeugdvakanties

Wanneer?

Zondag 11 mei 2014
Van 12:00 tot 16:00 uur

Waar?
Tweehek Recreatie
Schoonloerstraat 4
9534 PC Westdorp

Leave a Reply