Coderetreat – Blue4IT

Zaterdag 6 september 2014 organiseert Blue4IT een Coderetreat in Fort Wierickerschans te Bodegraven.

Coderetreat is een intensieve dag met oefeningen gericht op de fundamenten van software development en design. Door developers de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan gerichte oefeningen, weg van de dagelijkse hectiek en deadlines, heeft Coderetreat bewezen een effectieve manier te zijn om voor het verbeteren van vaardigheden.
 
Meer informatie over Coderetreat vind je op coderetreat.org

Voor wie is het bedoeld?
Coderetreat is zowel voor beginners als voor ervaren developers een leuke en effectieve manier om vaardigheden te verbeteren.

Het programma
Het is een intensieve dag die begint met een ontvangst vanaf 9.00 uur. Om 9.30 uur begint de Coderetreat die tot 17:00 uur zal doorgaan. Uiteraard wordt er gezorgd voor voldoende hapjes en drankjes. De dag zal worden begeleid door Bart Bakker van Zilverline en Stefan Hendriks  van fundynamic.com, die de afgelopen jaren al meerdere Coderetreats succesvol hebben georganiseerd.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met vrijdag 15 augustus op: http://coderetreat.org/events/coderetreat-netherlands-fort-wierickerschans-blue4it. Deelname is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

De locatie
Verscholen aan de Oude Rijn, midden in het Groene Hart, ligt Fort Wierickerschans. Het is een uniek en relatief gaaf restant van de Oude Hollandse Waterlinie. Fort Wierickerschans is in 1673 gebouwd als versterking van de Oude Hollandse waterlinie na het ‘bijna debakel’ in het Rampjaar 1672.

Nadat in de 19e eeuw de waterlinie meer naar het oosten werd verlegd, kreeg de Schans ook voor deze Nieuwe Hollandse Waterlinie een functie, namelijk als kruit- en munitiedepot. In de tweede helft van de 20e eeuw verloor het fort zijn militaire functie. De Rijksdienst voor de Monumentenzorg heeft het aangemerkt als Rijksmonument.

We zien je graag op zaterdag 6 september in het “Linker Arsenaal” van Fort Wierickerschans. Vergeet niet om je laptop mee te nemen.

Voor meer informatie over Blue4IT kijk op blue4it.nl

Leave a Reply