Code & Comedy 17 november

Ordina Software Development presenteert Code & Comedy. Waar technologie, humor, muziek, software en diner bij elkaar komen!

Wij zijn Ordina. Ordina houdt van software. En van development. En van alles daarom heen dat de wereld van vandaag en morgen kan veranderen. Stel je daarom eens een avond voor waar software development, technologie, humor, muziek, borrels en diner bij elkaar komen. Die avond is niet langer ver weg, want Ordina Software Development organiseert dinsdag 17 november een ware heksenketel en tevens open huis voor alle software developers in Nederland waar deze elementen bij elkaar worden gebracht: CODE & COMEDY!

Ben jij een gepassioneerd software developer en ben jij benieuwd naar de visie van Ordina op het gebied van Software Development? Wil jij leren, vermaakt en geïnspireerd worden? Meld je dan aan via de inschrijfbutton, want dit kan en wil je niet missen! We kijken er naar uit je te ontmoeten op dinsdag 17 november op het hoofdkantoor van Ordina aan de Ringwade 1 in Nieuwegein.

PROGRAMMA

16.00     Ontvangst met welkomstborrel & bite

17.00     Welkom door Peter de Nijs, directeur Ordina Software Development

17.15     Break-out sessies Java, SMART & Microsoft Solutions

19.00     Walking diner & markt

19.30     Code door Kevlin Henney

20.50     Comedy door Soula Notos & Andy Valvur

21.25     Afsluiting & borrel!

Schrijf u direct in

Leave a Reply