Capgemini: Big Talent Day

Ever considered…

… yourself a tech pioneer?

Jij behoort tot een van de tech pioneers in ons vakgebied, dus kom naar onze Big Talent Day: dé career bootcamp van Capgemini op 13 mei. Een dag vol inspirerende keynotes, waanzinnige workshops en talent boosters.

Want….

Wanneer heb je voor het laatst geïnvesteerd in jouw eigen ontwikkeling? Of op een leuke manier je skills weten te boosten? Jouw passie gedeeld met the future of tech?

Wat is het? Big Talent Day

Wanneer? Op zaterdag 13 mei vanaf 10.30 uur

Waar? Capgemini Utrecht

 

Programma Big Talent Day

Het programma start om 10.30 uur en eindigt om 16.00 uur met een borrel (en meet & greet) met onze collega’s.

Tijdens de Big Talent Day komen tech pioneers uit heel Nederland luisteren naar sprekers als Daniel Gebler (Picnic), Loren Roosendaal (CEO IC3D) en anderen! Maar naast deze inspirerende keynotes, kun je ook waanzinnige workshops en talent boosters volgen: sessies waar jouw ontwikkeling, het bijspijkeren van je kennis en interactie centraal staan. Bovendien hebben we eind van de dag nog een aantal leuke prijzen te verloten: wil je meedingen naar de Huawei Smartwatch, een echte jaren 80 Tetris lamp of ga je met een domino pizza bon van 50 euro naar huis?

Met meer dan 25 programmaonderdelen is dit een event dat je als tech liefhebber niet mag missen. We zoomen met name in op de volgende onderdelen:

Cybersecurity

Een blik op de toekomst van cybersecurity: Capgemini’s experts op het gebied van cybersecurity zijn werkzaam voor uiteenlopende klanten: van overheid tot het bedrijfsleven. Zij praten je bij over het beschermen van een organisatie tegen cybercrime en datalekken.

Software Development

Het énige waar software developers nog meer van houden dan van hun werk, is samen met andere developers praten over software en coding. Tijdens de Big Talent Day kun je verschillende sessies bijwonen over dit onderwerp.

Testing

Nieuwe inzichten op het gebied van Rapid Software Testing? Testing als vast onderdeel binnen een agile team? Hoe kunnen we testing perfect integreren met development? Tijdens de Big Talent Day praten we je bij over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van testing.

Talentontwikkeling

Welkom in de Capgemini Collaboration Zone (CoZone): een kijkje in de keuken! Op deze plek werken we in compacte teams aan innovatieve projecten. Hier struikel je over drones, robots en 3D-printers: tijdens de Big Talent Day gaan onze CoZone’ers met jou en jouw talenten aan de slag!

Leave a Reply