BDD for Pro’s: Tech Event – Ordina

Behaviour Driven Development (BDD) is een agile practice, gericht op het implementeren van bruikbare software door het beschrijven van het gedrag vanuit het perspectief van de stakeholders. Business Analisten of Product Owners bepalen samen met ontwikkelaars en testers de functionaliteit die het meest bijdraagt aan de business doelstelling. Om een snelle feedback loop te realiseren, worden de testen geautomatiseerd.

Op maandag 30 mei organiseert Ordina het BDD for pro’s: Tech event waarbij je aan de slag gaat met BDD in de workshop van jouw keuze!

Workshops
Is BDD met Cucumber relatief nieuw voor je, schrijf je dan in voor de Foundation Workshop. Hierin ga je aan de slag met testautomatisering van een website. In Cucumber beschrijf je Given-When-Then scenario’s (Gherkin) waarmee je de Java code aanroept waarmee de scenario’s geautomatiseerd worden uitgevoerd.

Ben je al bedreven met BDD en Cucumber, schrijf je dan in voor de Advanced workshop. Hierin ga je in een virtuele omgeving een BDD Framework opzetten en koppelen aan een Continuous Integration (Jenkins) server.

Escaperoom
Tijdens de inloop voor de workshops en de borrel na afloop, is er de mogelijkheid om onze mobiele Escaperoom te kraken. Net als bij BDD draait het hier om met behulp van team effort en onder tijdsdruk te komen tot de beste oplossing. Fun gegarandeerd!

Schrijf je nu in! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geef bij je aanmelding aan voor welke workshop je wilt inschrijven (Foundation of Advanced). Om aan de workshop deel te nemen vragen we je je laptop mee te nemen.

Leave a Reply