Visma Connect

Adres
Prinses Catharina-Amaliastraat 5
2496 XD Den Haag
Nederland
070 - 76 20 800

website: https://vismaconnect.nl/
categorieën: Consultancy

Visma Connect werd in 2006, als EBPI, opgericht aan een keukentafel in Gouda. Een klein, maar bevlogen team van programmeurs en IT specialisten is op zoek naar nieuwe manieren om belangrijke informatie veilig te delen.

Overheden, bedrijven, financiële instellingen en hun klanten of het nou bedrijven of burgers zijn, delen grote hoeveelheden informatie met elkaar. Betalingen, belastingaangiften, officiële berichten, douane documenten. Ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat de informatie die er in staat moet kloppen, dat ze bij de juiste persoon terecht moeten komen en dat niemand anders ze mag zien.

Visma Connect is sinds de start in 2006 betrokken bij de belangrijkste projecten op het gebied van veilige en betrouwbare informatie uitwisseling zoals de berichtenbox van de overheid en het single maritime window. Visma Connect bouwt ook portals voor bedrijfsrapportages en is inmiddels een grote speler op het gebied van betalingsverkeer.

In 2019 werd EBPI onderdeel van de Visma Groep en heet nu Visma Connect. De missie van Visma Connect is onveranderd en belangrijker dan ooit want digitalisering van bedrijfsprocessen en informatie groeit onstuitbaar en veel instellingen communiceren alleen nog maar digitaal.