Trailblazers

Adres
Wisselweg 33
1314 CB Almere
Nederland


website: https://trailblazers.nl/
categorieën: Consultancy

TrailBlazers zijn ervaren software-ontwikkelaars, scrum masters en agile coaches die organisaties tijdelijk versterken. Maar dan op de TrailBlazer-manier. Flexibel, in een unieke samenwerkingsvorm en misschien nog wel het belangrijkst: met oog voor de wereld. Bij en met onze opdrachtgevers gaan we voor positieve invloed in overvloed.

Positieve maatschappelijke impact

Bij TrailBlazers doen we dingen een tikkeltje anders. Of zeg maar gerust een tikkel. Binnen TrailBlazers heeft iedereen precies evenveel inspraak. Alle belangrijke bedrijfsbeslissingen worden samen genomen. Met onze gezamenlijke drijfveer ‘positieve maatschappelijke impact maken’ scherp in het vizier trekken we op eigenwijze manier ten strijde om de wereld een beetje mooier te maken.

Alles is bespreekbaar, veel is mogelijk

Een TrailBlazer is een beetje vreemd, maar wel lekker. Alles is bespreekbaar, veel is mogelijk. We besluiten samen hoe we de winst verdelen. En als die winst er niet is, hoe we dat oplossen. We doen niet geheimzinnig over wat iedereen verdient en salarissen bepalen we met z’n allen. Er is een ruim kennis- en IT-budget, je kiest zelf je aantal vakantiedagen en er is een grote kans dat je overgehaald wordt mee te gaan naar Castlefest. Schrik je hier niet van? Ons wel bellen!

www.trailblazers.nl