SynTouch

Adres
Parklaan 60
5613 BH Eindhovenwebsite: | https://www.syntouch.nl
categorieën: Uncategorized

Bij SynTouch denk je misschien meteen aan die brouwerij uit het zuiden. Maar we ontwikkelen nog veel meer dan alleen ons eigen SynBier. Als dé integratie- en data-expert van Nederland ligt ons onderscheidend vermogen in onze kernwaarden: persoonlijk, onafhankelijk, betrokken, professioneel en innovatief. Wij zijn trots om te mogen werken voor toonaangevende klanten in verschillende sectoren.

 

Onze Java-experts werken bij voorkeur op basis van de polyglot filosofie, waarbij het team de best passende tools en frameworks gebruikt om klantspecifieke oplossingen te realiseren. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Quarkus, Spring Boot, Apache Camel, Apache NiFi en Angular. Dit doen we in cloud native omgevingen, waarbij we gebruikmaken van technieken als Docker en Kubernetes om onze software te deployen.

 

Om al deze technieken te beheersen en onszelf steeds weer uit te dagen om innovatieve oplossingen te bieden, doen we veel aan kennisdeling. Zo delen onze experts graag hun kennis met klanten en met elkaar. Hierdoor leren we constant van en met elkaar en worden we allemaal nog wijzer.

 

Naast het harde werken en leren, vinden we de sociale aspecten van ons werk minstens zo belangrijk; de ‘Personal Touch’. “Work Hard, Play Hard” is dan ook ons levensmotto. Dit uit zich in tal van activiteiten, zoals SynBike, SynRun, SynSki, SynMoto, SynBier, SynDance en SynParty. Bedenk jij onze volgende Syn-activiteit?