PanCompany

Adres
Europalaan 12 A
5232 BC 's-Hertogenbosch
Nederland


website: https://www.pancompany.com/
categorieën: IT Services

Unieke en schaarse IT expertise die bijdraagt aan het realiseren van vernieuwing. Dat is waar PanCompany voor staat!

Met onze ontwikkelteams, samengesteld uit onze ervaren IT experts, voorzien wij in uw expertisebehoefte in de realisatie van uw projectmatig gestuurde veranderingen.

Wat ons typeert? Vakmanschap, ondernemerschap en plezier!

 

Pan + Company = PanCompany

“pan- comes from Greek, where it has the meaning “all”. It is also used in terms that imply or suggest the union of (all) branches of a group”.

PanCompany huisvest meerdere, samenhangende expertises onder één dak: Business Information Analysis, Software Development, Test Engineering, Data Analytics en Agile Management.

 

The Expert Solution

Maak ook kennis met ons unieke concept: een moderne vorm van dienstverband met een eerlijk en transparant beloningsmodel, waarbij je meedeelt in je omzet bij klanten. En waarin jij aan het stuur zit! Van je loopbaan en van je opdracht. En wij regelen de rest.

Een cultuur waarin ondernemerschap, vakmanschap en plezier centraal staan.

The Expert Solution draait om jou, The Expert Solution begint bij jou!

Great Place To Work

Onze overtuiging is dat succes zijn oorsprong heeft in medewerker tevredenheid. Vandaar dat wij de uitdaging zijn aangegaan om een Great Place To Work certificering te behalen. En dat is ons voor het 2e jaar op rij gelukt! Ook in 2021 zijn wij een Great Place To Work! Great Place to Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties.