OVSoftware BV

Adres
Carolina van Nassaustraat 189
2595 SX Den Haag
Nederland
070 753 0988

website: http://www.ovsoftware.nl/
categorieën: Software

De familie Oude Velthuis heeft in 1972 OVSoftware opgericht. OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven in Oost Nederland. Door zich steeds innovatief op te stellen en zich voortdurend te vernieuwen heeft OVSoftware alle stormen van de snelle hardware ontwikkelingen met de systemsoftwareupdates en de ups en downs van de economie altijd overleefd. Allereerst de organisatieprocessen met de informatiestromen analyseren en uit het niets daar maatwerk software van te ontwikkelen voor klanten in diverse marktsegmenten. Door de lange termijn relaties met onze klanten kennen ze niet alleen de ICT-omgeving maar ook de business van de klant.

OVSoftware is een familiebedrijf waar de tweede generatie Oude Velthuis (de zussen Hanneke en Mathilde) nu samen met Leo Stelloo de directie van de OVSoftware Groep vormen.

OVSoftware is onderdeel van de OVSoftware Groep. De OVSoftware Groep bestaat uit meerdere bedrijven met allemaal eigen specifieke kennis op IT gebied. OVSoftware is specialist op het gebied van Java en .NET software ontwikkeling voor het bedrijfsleven en overheden in de regio Midden en Oost-Nederland en Den Haag. OVSoftware heeft een vestiging in Duitsland die met dezelfde dienstverlening actief is in de regio Münster (Nordrhein Westfalen). Ook RGB plus automatisering b.v. in Raalte en Simacan in Amersfoort behoren tot de OVSoftware Groep.

Bij iedere innovatie is software een belangrijk drijfveer. Bij OVSoftware houden we van kwaliteit en techniek en gebruiken wij nieuwe technologieën om steeds weer betere oplossingen te realiseren. Deze oplossingen realiseren we, samen met meer dan 160 medewerkers, voornamelijk Java en .NET developers, door maatwerk software te ontwikkelen en te onderhouden voor bedrijven en overheden zodat zij gemakkelijker en met meer plezier hun werk kunnen uitvoeren.

Wil je ook werken voor een stabiele werkgever met de mogelijkheden van een grote organisatie en de charme van een klein bedrijf? We zijn altijd op zoek naar Java developers die vanuit een vast dienstverband willen werken aan hun talent!

Voor meer informatie over OVSoftware, type opdrachten, arbeidsvoorwaarden, bedrijfscultuur en carrièremogelijkheden, kijk op; http://www.ovsoftware.nl