Oelan

Adres
Barentszplein 2A
1013 NJ Amsterdam
Nederland
020 330 29 62

website: https://www.oelan.nl
categorieën: IT Services

Over Oelan

Oelan is een IT dienstverlener die specialisten binnen de disciplines Java development, CI/CD en testautomatisering inzet bij haar opdrachtgevers. Goed functionerende software hangt voor een belangrijk deel af van je software ontwikkelproces. Met onze kennis en ervaring dragen wij bij aan het verder verbeteren van dit proces. Bijvoorbeeld door het inrichten van een selfservice DevOps pipeline, het opzetten, aanpassen en/of uitbreiden van testautomatisering maar ook het bouwen van kwalitatief hoogwaardige software.

Kortom, Oelan levert een compleet pakket aan diensten waarmee we het software ontwikkelproces bij onze opdrachtgevers naar een hoger niveau tillen.

Werken bij Oelan

Oelan is een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage er toe doet en je het verschil maakt. We hebben uitdagende projecten bij interessante opdrachtgevers en stimuleren inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door een jaarlijks individueel opleidingsbudget, tech days en coaching. We bieden je een goed salaris dat past bij je expertise, plus een omzetbonus en prestatiebeloning. Vanzelfsprekend hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease auto, een MacBook en een iPhone. Daarnaast kun je bij Oelan een relevante maatschappelijke bijdrage leveren en persoonlijk groeien met het ‘Oelan Avontuur’: www.oelan.nl/het-oelan-avontuur.