MetaFactory

Adres
Zekeringstraat 19B
1014BM Amsterdam
Nederland
+31 20 787 0393

website: http://www.metafactory.nl/
categorieën: Software

MetaFactory is een Software Development Automation tool (SDA) voor Java ontwikkelaars. Met MetaFactory realiseert een Java-ontwikkelaar sneller een applicatie, vermindert het onderhoud enorm en verbetert de kwaliteit. Het grote onderscheid tussen MetaFactory en MDA-tools (Model Driven Architecture) is dat de ontwikkelaar, of architect, volledig in control blijft over de code. De ontwikkelaar, of architect bepaalt zelf welke code MetaFactory genereert, niet de tool. Hiermee houdt de ontwikkelaar volledig grip op de performance, op de vormgeving, op alles. Uiteindelijk genereert de ontwikkelaar met MetaFactory Java code, XML en alles wat daar bij hoort.

MetaFactory is ontwikkeld voor en door Java ontwikkelaars. ‘MetaFactory verlost de programmeur van het saaie repeterende programmeerwerk’, aldus één van de enthousiaste gebruikers. MetaFactory gelooft in de toegevoegde waarde van goed gereedschap voor softwareontwikkelaars, waardoor het automatiseringsvak nog leuker wordt en de professionaliteit van de ontwikkelaar vergroot wordt. Doordat de kwaliteit en productiviteit met MetaFactory met wel 50% toeneemt, wordt de lokale ontwikkelaar een zeer aantrekkelijk alternatief voor off- en near-shoring.

De MetaFactory-tool in het kort:

  1. Een groot genoegen voor de Java-ontwikkelaars, die geen repeterend werk meer hoeven te doen;
  2. Kennis behoud, doordat kennis over de applicaties en architectuur verhuist van de hoofden van de ontwikkelaars en documenten naar MetaFactory;
  3. Tool voor en door Java-ontwikkelaars. De ontwikkelaar bepaalt hoe de Java-code eruit komt te zien, niet MetaFactory;
  4. Geen vendor-locking. Je wilt het niet maar … je kan zowel contractueel, als in je ontwikkeling op ieder moment weer afscheid nemen van MetaFactory. Je genereert met MetaFactory namelijk gewoon Java-code, XML en alles wat je nodig hebt. De Java-code is ook gewoon weer handmatig aan te passen. Contractueel kan je op ieder moment je maandlicentie weer opzeggen;
  5. Sneller ontwikkelen van nieuwbouw applicaties;
  6. Veel minder onderhoud;
  7. Betere kwaliteit van software, doordat je voortschrijdend inzicht, nieuwe architectuurkeuzes, nieuwe Spring-versies et cetera, eenvoudig verwerkt in reeds gemaakte applicaties.

MetaFactory kost €250 per maand per ontwikkelaar en is per kalendermaand opzegbaar.