Malmberg

Adres
Magistratenlaan 138
5223 MB 's-Hertogenbosch
Nederland
073 628 8811

website: https://www.malmberg.nl/
categorieën: IT Services

Over ons

Onderwijs zit in ons DNA. Het is uitdagend en – net als wij – altijd in ontwikkeling. We zien het als onze taak leraren te ondersteunen zodat zij het beste onderwijs kunnen geven. En leerlingen het beste uit zichzelf halen.

We ontwikkelen leermethoden voor het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en bieden deze aan via digitale leerplatformen en boeken. En bieden service en ondersteuning aan leraren om optimaal met de leermethoden te werken.

Als leraar maak je het verschil; je bent rolmodel, een coach, inspireert leerlingen en helpt ze op weg naar een succesvolle toekomst. En dat is elke dag een uitdaging.

Daarom werken we met 300 bevlogen collega’s aan hoogwaardige leermethoden en praktische ondersteuning. Daarbij denken we vanuit dagelijkse situaties en hebben we veel contact met scholen. Want als we weten wat er leeft in het onderwijs, weten we waarmee we je kunnen helpen. We denken mee over de uitdagingen die er zijn, over wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Samen werken we aan de oplossingen van vandaag en morgen.