jstack

Adres
Neerloopweg 36
4814RS Breda
Nederland
+31 (0)76 737 00 81

website: https://www.jstack.eu/?utm_source=nljug&utm_medium=referral&utm_campaign=partners
categorieën: Consultancy

Jstack is in 2016 opgericht als onderdeel van de iAdvise/Cronos groep. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen vooruitstrevende digitale oplossingen. Onze missie is bedrijven en collega’s helpen hun impact binnen de digitale wereld te vergroten en innovatieve dromen rond IT-technologie waar te maken door toepassingen te ontwerpen en te ontwikkelen die het leven van mensen makkelijker en prettiger maakt.

Het DNA van jstack

Wij zijn een groep van jonge, sterke, technische, analytische en creatieve professionals en we delen een passie voor alles wat digitaal is. We houden van alles wat met mens-machine en machine-machine interactie te maken heeft. We werken graag met leergierige mensen met ambitieuze dromen, die respectvol met elkaar omgaan en die hard werken graag combineren met hard genieten. Deze waarden zijn de leidraad voor alles wat we doen.

  • Open en oprecht: We zeggen wat we leuk vinden en ook wat we lastig vinden. Dat noemen we feedback geven. Altijd op een respectvolle manier.
  • Samen werken en genieten: Genieten is pas echt fun als de job succesvol is afgewerkt. We zetten er graag samen onze schouders onder om daarna samen het resultaat te vieren.
  • Een stap verder voor jou: Voor ons gaat de relatie voor op het contract. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, dus wij gaan standaard altijd net dat stapje verder!

Het aanbod van jstack

We verdelen ons aanbod op basis van drie pijlers, gebaseerd op de Lean Startup:

  • Think: Digitale strategie, functioneel ontwerp, interactie ontwerp, vormgeving en UX.
  • Code: Full stack software development met Java, Javascript en Open Source technologie.
  • Measure: A/B testing, personalisatie, reporting, kunstmatige intelligentie, multi-channel strategieen, zoekmachine- display- of sociale media campagnes.

Dit doen we o.a. voor Damen Shipyards, Beekse Bergen, EBN Beveiliging, Alphabet,

Ons team bestaat uit ruim 25 digital innovators: user interface designers, user experience designers, frontend developers, backend developers, project managers, marketeers en architecten in zowel Nederland (Amsterdam en Breda) als Belgie (Antwerpen). Onze professionals werken graag in teamverband aan projecten of helpen onze klanten op locatie.

Hard werken = hard genieten

Om op topniveau te kunnen presteren is ontspanning en kennisdeling van essentieel belang. Jaarlijks organiseren wij leuke uitjes, dagjes weg, hackathons, bbq’s, kennissessies, trainingen en het hoogtepunt: een weekendje weg met alles erop en eraan.