JPoint

Adres
Tractieweg 41, studio b
3534 AP Utrecht
Nederland
+31(0)30 634 01 14

website: http://www.jpoint.nl/
categorieën: IT Services

JPoint is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en kwalitatief hoogwaardige ICT diensten op het gebied van Maatwerk Java Software Ontwikkeling en Architectuur. Wij werken alleen met top professionals. Mensen die van het vak houden en er een uitdaging in zien om de opdrachtgever echt verder te helpen.

Onze ervaring is dat alleen dit soort professionals de toegevoegde waarde en extra’s leveren die de opdrachtgever succesvol maakt. Succesvol, omdat onze mensen als geen ander weten dat wij software moeten opleveren waar de opdrachtgever écht behoefte aan heeft.

Wij binden om die reden alleen echte senioren aan ons; professionals die opgegroeid zijn met het nieuwe programmeren en super snel kunnen schakelen. Ook hebben zij bovengemiddelde softskills, zijn ze HBO/WO geschoold en zijn ze allen open en respectvol in de communicatie. Kwaliteit en vertrouwen zijn hierbij de kernwaarden. Wij zijn daardoor een betrouwbare werkgever en leverancier.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en onze professionals zien het als een uitdaging om deze te volgen. Er wordt actief geïnvesteerd in het verkrijgen en delen van kennis binnen de organisatie.

De “JPoint Professional” ziet zichzelf als een echte “vakman”. Hij streeft altijd het optimale resultaat na en is trots op de geleverde prestaties. Toepassing van technologie is daarbij geen doel op zich. De mogelijkheden van de technologie worden pragmatisch toegepast en daardoor worden onze opdrachtgevers in staat gesteld de eigen strategische doelstellingen te bereiken.