Ilionx

Adres
Hondiuslaan 40
3528 AB Utrecht
Nederland
(030) 68 66 920

website: http://www.ilionx.com/
categorieën: IT Services

ilionx is een Trusted Partner in Digital Business met meer dan 370 medewerkers verspreid over vier vestigingen in Nederland.

Binnen ilionx houdt de business unit Java Solutions zich bezig het met het open source ontwikkelen van software. Dit doen wij voor diverse toonaangevende klanten op basis van projecten of detachering. Onze professionals bestaan uit architecten, full stack ontwikkelaars en front end specialisten. Deze front end specialisten hebben zich de afgelopen jaren verdiept in front end architectuur en development.

Bij onze klanten passen wij moderne front end technologieën toe, zoals Angular en React.

Wij helpen onze klanten deze kennis eigen te maken door begeleiding en trainingen, zoals bijvoorbeeld een uitgebreid Angular opleidingstraject. Met als doel het kennisniveau binnen het interne team van de klant te verhogen.

ilionx levert toegevoegde waarde aan organisaties door vraagstukken rondom business transformatie succesvol aan te pakken, met moderne informatietechnologie als aanjager. Om dit te bereiken hebben we niet alleen experts in huis die voortdurend op de hoogte blijven van de laatste technologische innovaties, maar geven we klanten ook advies vanuit bedrijfskundig en organisatorisch perspectief.

 

Kijk voor meer informatie op onze website.