DPA

Adres
Gatwickstraat 11
1043 GL Amsterdam
Nederland
020 515 15 55

website: https://www.dpa.nl/
categorieën: Consultancy

DPA GEOS detacheert ervaren JAVA professionals bij (semi-) overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven. Een goede aansluiting tussen de competenties en ambities van onze professionals en de wensen van onze opdrachtgevers, staat voorop. Zo kunnen onze specialisten in alle fasen van een IT-traject het verschil maken.

De juiste professionals op de juiste plaats, op het juiste moment                        

Bij DPA GEOS werken ervaren developers. Specialisten in implementatie, business intelligence, functioneel en technisch ontwerp, applicatiebeheer, performanceverbetering, integratie en programmeren. De juiste mensen op de juiste plaats, op het juiste moment. Dat is onze kracht.

Voor professionals: vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij IT draait het om kennis en ervaring. Daarom staan mensen en hun kennis en expertise centraal bij ons. Onze IT-professionals werken aan afwisselende uitdagingen. Hun professionele opstelling steunt op een gezonde balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze organisatie- en beloningsstructuur sluiten daar perfect op aan. DPA GEOS koppelt de flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid van een zelfstandige aan de zekerheid van een vaste baan.

Bij DPA GEOS bepaal jezelf onder welke voorwaarden je zou willen werken. Denk aan (vrije) tijd, mobiliteit, salaris en de inhoud van je contract. Daarnaast werken onze consultants graag met ons omdat zij verzekerd zijn van een vast inkomen met een hoge beloningsstructuur (vast versus bonus). Hoe lager je basissalaris hoe hoger je bonuscomponent. Zij krijgen alle vrijheid die bij een senior professional hoort en de daarbij behorende verantwoordelijkheden en zelfstandigheid. Uiteraard zorgen wij voor interessante projecten bij toonaangevende bedrijven.

Werkgebied

DPA GEOS is opgericht op 1 januari 1998. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met circa 70 ervaren hoogopgeleide IT-professionals. Sinds 1 januari 2007 is DPA GEOS een zelfstandige business unit van DPA Group N.V. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein. DPA GEOS werkt voor organisaties door het hele land.

Ons team

DPA GEOS heeft een klein maar hecht en goed op elkaar ingespeeld team. DPA GEOS hecht een grote waarde aan transparantie en samenwerking tussen consultant en backoffice. Wij zijn immers niks zonder Consultants! Daarom kennen wij geen hiërarchie en betrekken we jou als consultant bij de keuzes die we maken bij de search naar een nieuwe opdracht. Denk hierbij bv. aan inhoud van de rol, locatie en uurtarief. Maar ook als je bijvoorbeeld weer naar een andere opdracht wilt. Alles op basis van professionaliteit en wederzijds respect.