CRV

Adres
Wassenaarweg 20
6843 NW Arnhem
Nederland


website: https://www.crv4all.nl/
categorieën: IT Services

Over CRV

CRV is een innovatieve coöperatieve veeverbeteringsorganisatie die rundveehouders internationaal een breed portfolio aan genetica, managementproducten en dienstverlening biedt.

CRV staat naast de boer, is sparringpartner en adviseur voor alle vraagstukken rond de bedrijfsvoering. Wij weten wat er elke dag speelt in de melkvee- en vleeshouderij. Naast persoonlijk advies en contact biedt CRV innovatieve, slimme managementoplossingen voor het verbeteren van de veestapel op het gebied van: vruchtbaarheid, gezondheid, efficiëntie, productie en levensduur.

CRV is een coöperatieve onderneming: onze leden in Nederland en België zijn nauw betrokken bij alle beslissingen en samen streven we naar continuïteit van de bedrijfsvoering. Aandeelhouders zijn vaak al generaties lang bij de coöperatie betrokken en zijn zowel lid als klant, wat zorgt voor evenwichtige beslissingen.

Onze oplossingen en diensten vinden hun weg naar 50.000 klanten in meer dan 50 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de sector. In duurzame voedselproductie speelt veeverbetering een belangrijke rol. CRV is zeer positief over deze ontwikkeling en heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Wij staan aan het begin van de keten, nemen onze verantwoordelijkheid en kiezen voor duurzame groei voor mens en planeet.

Software ontwikkeling bij CRV

In Arnhem werken ongeveer 80 ontwikkelaars, ontwerpers en business analisten samen aan een diverse set informatieproducten in de vorm van APIs, web- en mobiele applicaties. Onze focus ligt op een aantal complexe domeinen zoals vruchtbaarheid, fokkerij, gezondheid en productie. We passen daarbij Lean en Agile methodes (Kanban, Scrum) toe om, gefundeerd op UX onderzoek, waardevolle apps te ontwikkelen voor veehouders en professionals daaromheen zoals dierenartsen en adviseurs. Onze tech stack is divers maar grotendeels Java en Vue.js en beweegt momenteel naar OpenShift op Azure.

  • Vacatures

Java Developers voor de businessunit Data (Arnhem) – CRV