Centric

Adres
Antwerpseweg 8
2803 PB Gouda
Nederland
0031 182 64 80 00

website: www.careers.centric.eu/nl/
categorieën: Software

Centric en Java

Als Java-specialist bij Centric werk je aan uitdagende opdrachten voor klanten in sectoren als de overheid, retail, industrie en de zorg. Afwisselend én leerzaam, want door al die ‘kijkjes in verschillende keukens’ doe je al snel enorm veel kennis en ervaring op.

Bij Centric vinden wij het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de allerlaatste Java-ontwikkelingen en -trends. We bieden onze ‘Javanen’ daarom een breed scala aan trainingen en een carrièreplan op maat. Ook ondersteunen we je bij het opbouwen van jouw eigen Java-netwerk, dat je helpt up-to-speed te blijven in jouw vakgebied.

Expertise Center Java

Bij Centric is er een Expertise Center (EC) Java. Met deze kennisgroep richten we ons op het opbouwen en delen van Java-kennis. Wat betekent dit concreet? Bijvoorbeeld dat je de nieuwste Java certificeringstrainingen kunt volgens evenals diverse front-end trainingen en workshops. Liever een kennisevent bijwonen, zoals “Master of Java” of J-Fall van de NL-JUG? Ook dat is mogelijk. Wij organiseren geregeld gezellige en leerzame Java-evenementen. Tijdens deze bijeenkomsten krijgen medewerkers, leveranciers en partners de kans demonstraties of lezingen te geven. Bijvoorbeeld over een nieuwe functionaliteit of techniek.

Ontwikkel jezelf met CRAFT

We willen onze kennis en ervaring ook delen met externe Java-experts. Dit doen we via CRAFT, het ontwikkel- en kennisplatform voor onze medewerkers én professionals buiten ons bedrijf. Met CRAFT organiseren we kennisevents en publiceren we blogs. Ook jij kunt hieraan bijdragen en zo uitgroeien tot thought leader in jouw vakgebied.

Wil je weten wat Centric jou te bieden heeft? Kijk dan eens op onze careers website!