42

Adres
Blauw-roodlaan 286
2718 SK Zoetermeer
Nederland


website: https://www.42.nl/
categorieën: IT Services

Sinds de oprichting van 42 in 2003 zijn wij een betrouwbare technologie partner voor onze klanten en helpen wij ze met het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door het op maat bouwen van bedrijfskritische informatiesystemen, gebaseerd op het Java/JVM platform.

Vanuit ons hoofdkantoor in Zoetermeer werken meer dan 40 vakkundige en gemotiveerde professionals dagelijks aan het realiseren en beheren van slimme maatwerk oplossingen voor onze klanten. 42 maakt zoveel mogelijk gebruik van frameworks, best of breed libraries en open source software componenten. Ook leveren wij een actieve bijdrage aan de open source community.

Behalve voor de ontwikkeling van maatwerk software kunnen organisaties bij 42 terecht voor het laten hosten en/of beheren van (door ons gebouwde) maatwerk software. 42 is hiervoor ISO gecertificeerd (ISO 27001:2013) Ook geven we advies over het inrichten van ontwikkel-straten en over het aansturen van het software ontwikkelproces. Daarnaast worden wij regelmatig gevraagd om audits uitvoeren op software architectuur in het algemeen of de security aspecten ervan in het bijzonder.

De naam van ons bedrijf verwijst naar het boek “The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy” van Douglas Adams. Hierin wordt 42 genoemd als antwoord op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles.